Restitutiebeleid

Terugbetalingsbeleid

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen en ongebruikt, met originele Labels of Art labels en in de originele verpakking.  

Om een retourzending te starten, downloadt u het retourformulier en zorgt u ervoor dat u uw bestelling inclusief retourformulier opstuurt. Artikelen die zonder retourformulier naar ons worden teruggestuurd, worden niet geaccepteerd.

LET OP: Bij het retour zenden zijn de verzendkosten terug naar Labels of Art voor rekening van de koper.

Labels of Art wilt graag kleding voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Helaas kunnen wij hier door niet ook de retourkosten van uw retour naar Labels of Art vergoeden. Wij hopen op uw begrip.

Download hier het retourformulier.

*Let op: Indien u een t-shirt besteld heeft met een ontwerp dat u zelf heeft aangeleverd kan deze niet worden geretourneerd.

Voor vragen over verzendingen, bestellingen en retourneren, stuur een e-mail naar: info@labelsofart.nl

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitwisselingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, het juiste shirt opnieuw te bestellen.

Restituties
We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Beschadigde goederen tijdens verzending
Zorg ervoor dat u uw artikel (en) controleert zodra u uw pakket heeft ontvangen. Eventuele schade door levering moet binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel / de artikelen aan ons worden gemeld. In het geval dat u uw artikel (en) ontvangt en het is beschadigd tijdens verzending, stuur dan onmiddellijk een e-mail naar info@labelsofart.nl. Voeg een afbeelding en een beschrijving van de beschadigde goederen toe. Deze informatie is erg handig voor ons om ervoor te zorgen dat onze artikelen altijd op de juiste manier worden verzonden. We zullen de beschadigde goederen terugbetalen en u kunt de bestelling opnieuw plaatsen.