Over Labels of Art

                       

Custom made kleding met ontwerpen van artiesten! 

Kunst inspireert, verenigt en geeft het leven betekenis en hoe mooi is het, als we kunst meer terugzien in het straatbeeld door het te dragen.


In samenwerking met artiesten brengt Labels of Art een bijzondere en geringe collectie kleding op de markt.

Labels of Art biedt voornamelijk amateur-professionele kunstenaars een podium. We vertellen jou graag meer over de artiesten die met ons samenwerken en bedrukken kledingstukken met kunstwerken die zij gemaakt hebben. Daarnaast biedt Labels of Art ook een ruime kledingcollectie met diverse andere creatieve ontwerpen. Al deze items worden te koop aangeboden in de webshop.

Zodra jouw bestelling is geplaatst gaat Labels of Art persoonlijk voor jou aan de slag. We bestellen het door jou gekozen maat kledingstuk en bedruk deze met mijn apparatuur of laten het ontwerp speciaal bedrukken bij onze samenwerkingspartner die gespecialiseerd is in het bedrukken van kleding. Zodra jouw item bedrukt is brengen we deze naar de kledingmaker om er labels in te plaatsen. 

Ben jij een liefhebber van kunst & mode? Vind jij dat artiesten met haar/zijn creativiteit meer zichtbaarheid verdienen? Draag jij graag iets origineels en zie jij net als ons creativiteit graag meer terug op straat? Koop dan gauw 1 van deze unieke kledingstukken.

Heb je zelf een leuk ontwerp dat je wilt aanleveren of wil je kleding door Labels of Art laten bedrukken. Dat kan door te mailen naar info@labelsofart.nl     


Onze gegevens

Labels of Art
Haarlem, Nederland
KVK: 81517319
BTW: NL003578049B08
info@labelsofart.nl